Bli distributør i Norge

Distributør av robotter til den norske byggebransjen

KOBOTS åpner for en enestående mulighet – bli distributør på det norske markedet.
I forlengelse av vår vellykkede inntreden på det danske, norske og nederlandske markedet leter vi nå etter distributører i Norge.

I tillegg til et mulig eksklusivt distributørskap tilbyr vi deg muligheten til å investere i KOBOTS. Det gir deg ikke bare en unik markedsmulighet, men også muligheten til å være med på å revolusjonere byggebransjen med unike produkter – og å høste fruktene av den suksessen du selv er med på å skape som distributør.

KOBOTS har i dag tre produkter på markedet som alle tar utgangspunkt i vår AMIGO-plattform – en plattform som fokuserer på platebearbeiding on-site, by-site og pre-fab. I vår produktpipeline har vi en lang rekke andre produkter liggende, som hver for seg vil revolusjonere måten arbeidet i bransjen utføres på. På samme måte som vi allerede kan se at AMIGO-plattformen har gjort i dag.

Visjon

Visjonen i KOBOTS er å forbedre arbeidsmiljøet, gjøre det mer kostnadseffektivt og redusere CO2-avtrykket.

Byggebransjens utfordringer

Byggebransjen står overfor en lang rekke utfordringer. Med AMIGO-plattformen løser vi mange av disse, blant annet mangel på arbeidskraft. I tillegg øker vi effektiviteten, vi gjør arbeidsmiljøet bedre, og vi gjør det mulig å produsere mer bæredyktig, med mindre utslipp av CO2.

WHY

KOBOTS handler om EMPOWERMENT!

Vi mener at den viktigste og mest verdifulle ressursen er mennesker. Derfor jobber vi lidenskapelig med å styrke mennesker.

Vi mener at etterspørselen etter arbeidskraft er en av vår tids største utfordringer – og derfor skal vi styrke håndverkere i byggebransjen så de kan fortsette å bidra med vekst til samfunnet.

Vi vil revolusjonere byggebransjen. Byggebransjen er grunnlaget for utviklingen av byene og infrastrukturen vår, som gjør oss i stand til å fortsette veksten i verden.

Kundecase: Arbeidsflow

Møt CEO og grunnlegger

Kundecase: Støvfri

Kontakt oss

Kan du se deg selv i spissen for et stort og spennende marked som det norske markedet er, så kontakt oss allerede i dag. Vi inviterer deg til Danmark, hvor du vil få et dypere innblikk i KOBOTS og våre produkter, og bli presentert for vår tilnærming til det danske og hollandske markedet i dag.

Kontakt oss

Get in touch with us:

KOBOTS Company ApS
Lind Hansens Vej 13H
5000 Odense C
Denmark
VAT DK-43798529
Phone: +45 70 20 32 12
Mail: sales@kobots.dk

Quick links

© Kobots 2023

KOBOTS Company ApS

Pin It on Pinterest