Dørene er åbnet for et ekstraordinært lagersalg på udvalgte Amigo’er.

Vi har været på lageret og fundet et antal Amigo’er, som i løbet af det seneste år har været udlejet i kortere eller længere tid. Maskinerne har været igennem et servicetjek, så de igen fremstår som ny.

Spar op til 25 % på udvalgte Amigo’er

På lagersalget kan der findes et begrænset antal af hver Amigo model:
Amigo 912 – plader op til 90x120cm
Amigo 925 – plader op til 90x250cm
Amigo 1225 – plader op til 125x250cm

Så står I med et byggeri, hvor der skal skæres gips, krydsfiner, fibergips, brandgips, akustikloft eller andre plademateriale – men mangler I hænder eller bare gerne vil udfører arbejdet smartere, mere effektivitet eller i et bedre arbejdsmiljø med minimalt støv og dårlige arbejdsstilling? Så er det nu I kan få fingrene i en skærerobot til ekstraordinært skarpe priser. 

Kontakt KOBOTS på: +45 3048 6526 eller sales@kobots.dk 

Har I et specifikt behov for maskinens kunnen eller spørgsmål til et konkret plademateriale, så hører vi også gerne fra jer for en mulig løsning. 

  *Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode og på udvalgte maskiner, så længe lager haves.

  KOBOTS A/S

  Pin It on Pinterest

  By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close