Skærerobotten Amigo kan anvendes til mange former for pladematerialer lige fra fibergips og gulvspån til krydsfiner og vådrumsplader. Fælles for pladematerialerne gælder, at Amigo kan tage plader med en pladetykkelse på op til 25 mm. Savklingen skiftes afhængigt af plademateriale, men ellers er det bare at vælge plademateriale og mål i app’en og Amigo klarer resten.

Amigo kan skære i følgende pladematerialer*:

 • Alm gips
 • Brandgips
 • Fermacell fibergips
 • Gulvgips
 • Gulvspån
 • Krydsfiner
 • Powerpanel H2O
 • Systemloft
 • Troldtekt
 • Vindgips
 • Vådrumsgips

*Det kan variere hvilke plader der kan skæres i afhængigt af antal snit per plade og opgavens omfang. Kontakt en af vores rådgivere om netop det materiale du skal skære i.

KOBOTS A/S

Pin It on Pinterest

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close